BINE AI VENIT LA MITCLIMA

Înțelegem importanța inovației și a profesionalismului

De la lansarea noastră în 2010, viziunea și concentrarea noastră a fost să oferim clienților noștri proiecte de mare valoare, cu accent pe comunicare și atenție la detalii.

Am început să scriem istoria MITCLIMA cu un singur obiectiv: să construim o companie care să poată concura cu marile companii din domeniu, în timp ce funcționează cu flexibilitatea și orientare către clienți, oferind soluții complete și complexe pentru toate tipurile de proiect și pentru fiecare tip de client. Îi numim valori pentru afaceri mici cu o abordare a afacerilor mari.

Astăzi, 75% din afacerea noastră provine de la un grup de bază de clienți vechi: o dovadă a angajamentului nostru de a construi relații de lucru puternice, pe termen lung.

image
ABILITATEA ȘI EXPERTIZA NOASTRA

Expertiza, disciplina si precizie

Suntem un reprezentant al proprietarului, un antreprenor general și o companie de management al construcțiilor, cu un portofoliu de proiecte în România, în valoare de până la 15 milioane EUR.

Proiecte industriale

80%

Clădiri de locuinte

70%

Constructii civile

90%
COMPANIA NOASTRĂ

Suntem la curent cu cele mai recente aplicații și tehnologii din domeniu

Oferim cele mai complete și complexe soluții și structuri de proiecte în limitele bugetelor și intervalului de timp ale clienților noștri, fără a sacrifica calitatea și manopera. Lucrăm personalizat la toate ideile de energie verde și protecția mediului. Vă ținem la curent cu cele mai recente practici și sisteme de climatizare ecologice și sustenabile.

Construction
Management

This area delivers the control you want over all critical aspects of your project.

Owner's
Representation

A good owner’s rep saves their client time, money and a lot of headaches.

General
Contractor

Clients hire Bauer because we deliver great value, without question.

TESTIMONIALS

What our customers are saying about us

See what Bauer clients have to say about a variety of services
that we provided for their projects.

Game bài đổi thưởng